Babagan awake dhewe

SX

company profile

Kaya Valve (TIANJIN) Co., Ltd locates ing Tianjin - ekonomi paling dinamis ing Cina Lor. Kaya tutup iku produk tutup perusahaan manufaktur dhuwur-mburi kang riset desain lan pembangunan, Manufaktur, layanan marketing ing siji. We duwe Independent R & D tengah, teknologi Manufaktur majeng lan strictly penerapan standar internasional sing cocog. Kanthi cedhak majeng desain engineering, peralatan Manufaktur uga dikembangaké, fasilitas verifikasi testing lan konsep produksi mimpin, kita "Kaya Valve" mesthekake yen saben bagean ing saben produk kita Supply ing kualitas dhuwur lan kinerja.

Ing jaminan kualitas asalé saka manajemen saben rinci. Wiwit sawijining diadegaké, perusahaan wis diadopsi desain komputer-dibantu, kayata CAD lan karya Solid, lan pisanan introduce Manajemen sigma majeng. Madeg pesawat saka sistem manajemen kualitas ketat, terus Kanggo nguber nul produk kekurangan. We spesialis ing tutup kupu, gapura tutup, tutup globe, tutup mriksa, tutup werni, kontrol tutup hydraulic, tutup wawas lan produk seri liyane. Uga mrodhuksi klep bangunan ing macem-macem bahan, meksa, ukuran lan produk liyane, ana luwih saka 50 seri, luwih saka 1.200 varieties.

6413313

Kaya Valve (Tianjin) Co., Ltd

6413312
6413314

sistem jaminan kualitas

Kapasitas produksi taunan luwih saka 6,000 ton. Products dijamin kabeh bagean saka negara lan diekspor kanggo Eropah lan Amerika Serikat lan negara liyane, digunakake digunakake ing sumber banyu lan got, construction, listrik, Petrochemical Metallurgical lan industri. Product gathekan, kualitas dhuwur lan rega cukup, dipercaya dening pangguna.

Kita wis padha pindhah sertifikat sistem kualitas ISO9001 internasional, Kaya Valve wis gedhe lan medium-ukuran peralatan Processing mesin banget 178 set, 32 set peralatan pengawasan diimpor saka luar negeri. desain produk novel, struktur majeng, teknologi produksi paling apik, produksi mimpin, deteksi lengkap. The kontrol sistem jaminan kualitas ketat lan sistem manajemen, kita wis ngrambah tingkat sing luwih dhuwur saka desain, pembangunan, Manufaktur lan test pengawasan. kapasitas produksi kuwat damel "Kaya tutup" ing wektu cedhak bisa kanggo nyedhiyani produk, lan nyedhiyani layanan sawise-sales Pas wektune lan efisien kanggo entuk customer kepuasan maksimum.

mangsa bakal dibangun saka dina iki, Kaya Valve bakal kanggo kelas kapisan inovasi ngelmu lan teknologi, layanan kelas kapisan, kualitas toop wirausaha roh melok nggawe mangsa. Karo kualitas produk lan customer kepuasan Wangun bisnis kita Company kita, karo nguber unremitting lan pembangunan bablas ngluwihi dhéwé. "Likv ngimpi" bakal nggawe "ngimpi Cina" liyane macem!



WhatsApp Online Chat !