Techniques tutup Pilihan

Techniques pilihan tutup

1, ing mriksa tutup (aetv One-cara tutup): umume ditrapake kanggo media pure, ora kanggo ngemot partikel padhet lan viskositas saka medium.

2, ngisor tutup-kurang meksa kanggo DN50mm (aetv One-cara tutup):, kudu nganggo tutup kupu, mriksa tutup lan diaphragm angkat vertikal tutup mriksa; Kanggo DN luwih saka 200mm, kurang saka 1200mm meksa mriksa tutup kurang, tutup non-bali kudu milih ing nyandhang bundher; kanggo DN luwih saka 50mm, kurang saka 2000mm saka kurang meksa mriksa tutup, tutup kupu lan diaphragm kudu nggunakake klep mriksa.

3, tutup diaphragm cocok kanggo gampang kanggo gawé Pethel banyu ing pipo, membran bisa ngilangi medium wiwitan diprodhuksi nalika banyu Pethel, nanging dening suhu lan tekanan watesan, umume ing suhu kamar ing pipo kurang meksa.


wektu Post: Aug-03-2018

WhatsApp Online Chat !