Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /www/wwwroot/likvchina.com/wp-includes/functions.php on line 3133

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /www/wwwroot/likvchina.com/wp-includes/functions.php on line 3133

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /www/wwwroot/likvchina.com/wp-includes/functions.php on line 3133

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /www/wwwroot/likvchina.com/wp-includes/functions.php on line 3133
Вентил Како да заштедиме енергија? - Кина како вентил (Тијанџин)

Вентил Како да заштедиме енергија?

Проверете вентил е да се потпира на силата на самата течност автоматски се отвораат и затвораат вентилите, нејзината улога е да се спречи медиумите назад. Неговото име многу, како што се проверка на вентили, провери вентили, врати еден проток. Според структурата може да се подели во две категории.

(1) Лифт: вентил тело да се движат по должината на вертикална centerline. Таквите вентил има две: една е хоризонтална, монтирани на хоризонтална цевка, вентил и вентил за исклучување слична форма, а другиот е вертикална, монтирани во вертикална цевка.

(2) нишалка: вентил седиште околу надвор од ротацијата на игла, овие вентили имаат еден лобус, двојно вентил и кора од портокал точки, но принципот е ист.

Вшмукување нога вентил пумпа вшмукување цевка е деформирано вентил, неговата структура и овие два вида на стоп вентили за истото, но долниот крај е отворена, за да може водата да влезе.


Време на мислењето: Септември-09-2018

WhatsApp Online Chat !