Техники Избор вентил

техники избор вентил

1, проверете вентил (aetv One-way вентил): генерално применливи за чиста медиумите, а не за содржат цврсти честички и вискозност на медиумот.

2, по вентилот со низок притисок за DN50mm (aetv еден начин вентил), треба да се користи пеперутка вентилите, проверете вентил и дијафрагмата вертикална лифт вентил; За DN поголем од 200mm, помалку од 1200mm на вентил низок притисок, неповратен вентил треба да бидат избрани врз носат сферични; за DN поголем од 50мм, помалку од 2000mm на низок притисок вентил, пеперутка вентилите и дијафрагмата треба да се користи провери вентили.

3, со средна дијафрагмата вентил погодна за лесно да се произведува вода чекан во гасоводот, мембраната може да се отстранат возводно произведени кога водата чекан, но со температура и притисок границите на, обично на собна температура во гасоводот низок притисок.


Време на мислењето: Aug-03-2018

WhatsApp Online Chat !