обезбедување на квалитет

проверка на квалитетот

Обезбедување на квалитет доаѓа од раководството на секој детал. Од нејзините основани, компанијата има усвоено компјутерски потпомогната дизајн, како што CAD и SolidWorks, и првиот да се воведе напредни за управување со Six Sigma. Основана е збир на строги квалитет систем за управување, да продолжат да ги извршуваат нула дефект производи. Ние сме специјализирани во пеперутка вентилите, портата вентил, свет вентил, проверете вентил, топката вентил, хидраулична контрола вентил, биланс вентил и други серија производи. Таа, исто така произведува зграда вентили во различни материјали, притисок, големина и други производи, постојат повеќе од 50 серија, повеќе од 1.200 сорти.
Годишниот капацитет за производство на повеќе од 6.000 тони. Производи ги опфаќа сите делови на земјата и се извезуваат во Европа и во САД и во други земји, широко се користат во снабдувањето со вода и одвод, градежништво, електрична енергија, петрохемиски, металуршки и други индустрии. Производ генијалност, со висок квалитет и прифатлива цена, доверени од страна на корисникот.WhatsApp Online Chat !