Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /www/wwwroot/likvchina.com/wp-includes/functions.php on line 3133

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /www/wwwroot/likvchina.com/wp-includes/functions.php on line 3133

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /www/wwwroot/likvchina.com/wp-includes/functions.php on line 3133

Warning: strpos() expects parameter 1 to be string, array given in /www/wwwroot/likvchina.com/wp-includes/functions.php on line 3133
Check valve Si për të kursyer energji? - China Like Valve (Tianjin)

Check valve Si për të kursyer energji?

Check valve është që të mbështetet në fuqinë e lëngut vetë automatikisht të hapur dhe të mbyllur valvula, roli i saj është për të parandaluar mediat mbrapa. Emri i tij një shumë, të tilla si valvulat kontrolloni, valvulat kontrolloni, dyer të vetme-rrjedhës. Sipas strukturës mund të ndahet në dy kategori.

(1) Lift: body valvula për të lëvizur përgjatë centerline vertikale. valvula e tillë ka dy: njëri është horizontal, hipur mbi një tub horizontal, valvula dhe mbyllur-off valve formë të ngjashme, dhe të tjera është vertikale, montuar në një tub vertikal.

(2) Swing: vend valvula rreth pjesën e jashtme të rotacionit pin, këto valvulave të ketë një lob të vetme, valvula dyfishtë dhe lëvozhgë portokalli pikave, por parimi është i njëjtë.

Thithje pompë këmbë valvula tub thithje është deformuar valvulave, strukturën e saj dhe këto dy lloje të valvulave të ndaluar për të njëjtën gjë, por në fund të saj të ulët është i hapur në mënyrë që të lejojë të ujit për të hyrë.


Ora Post: Sep-09-2018

WhatsApp Online Chat !