Çekiç ujit Valves Kontrollo

Analiza e valvulave të përbashkët kontrolloni dhe çekan ujë valvula kontrolloni karakteristikat defekt, studiuar mekanizmin e optimization Close funksion eliminon çekiç ujit dhe për të parandaluar ndryshim të pompë, të nxjerrë konkluzione të rëndësishme, kontrolloni për përzgjedhjen e duhur dhe përdorimin e udhëzuese rëndësi.

Me zhvillimin e ekonomisë sonë kombëtare dhe përmirësimin e standardeve të jetesës së njerëzve. Sistemi Urban ngrohje qendrore është zëvendësuar gradualisht sipas llojit të familjes së dispersionit-djegia sobë, aktualisht në Pekin, Shenyang dhe qytete të tjera kanë ose janë duke ndërtuar sistem të madh të centralizuar ngrohje, sistem ngrohje qendrore në të ardhmen do të jetë në drejtim të shkallë të gjerë, drejtimin komplekse. Të tilla në shkallë të gjerë sistemet e ngrohjes qendrore ngrohjes shkallë të madhe çekiç ujit aksidenti dëmtimi ka ndodhur një herë të forta, pasoja të rënda, duhet të marrë masa aktive parandaluese për të minimizuar dhe parandaluar fenomenit çekiç ujit.


Ora Post: Sep-01-2015

WhatsApp Online Chat !