Teknika Valve përzgjedhjes

Teknikat e përzgjedhjes Valve

1, valvula kontrolloni (aetv Një mënyrë valve): përgjithësisht të zbatueshme për media të pastër, jo për që përmban grimca të ngurta dhe viskozitet të mesme.

2, pas valvula të ulët presion për DN50mm (aetv One-mënyrë valvula):, duhet të përdorin valvula flutur, valvula kontrolloni dhe diafragma ashensor vertikale check valve; Për DN më i madh se 200mm, më pak se 1200mm e valvul presioni të ulët kontrolloni, valvula moskthimi duhet të zgjidhen në veshin sferike; për DN madhe se 50mm, më pak se 2000mm e presionit të ulët valvula kontrolloni, valvula flutur dhe diafragmë duhet të përdorin valvulave kontrolloni.

3, valvula diafragma të përshtatshme për të lehtë për të prodhuar çekiç ujit në tubacion, membrana mund të eliminohen të mesme në rrjedhën e sipërme të prodhuar kur çekiç ujit, por me anë të temperaturës dhe presionit kufijve, në përgjithësi në temperaturën e dhomës në tubacion presion të ulët.


Ora Post: Aug-03-2018

WhatsApp Online Chat !