Pariksa klep Kumaha Ka Simpen Energy?

Pariksa klep nyaeta mun ngandelkeun kakuatan cairan sorangan otomatis muka jeung nutup klep kana, peran nyaeta pikeun nyegah media deui. ngaranna loba, kayaning valves dipariksa, valves dipariksa, lawang single-aliran. Numutkeun struktur bisa dibagi jadi dua kategori.

(1) Angkat: awakna klep pindah sapanjang centerline nangtung. klep misalna boga dua: hiji nyaeta horizontal, dipasang dina pipa horizontal, klep na klep Cicing-off bentukna sarupa, jeung lianna geus nangtung, dipasang dina pipa nangtung.

(2) ayun: korsi klep sabudeureun luar tina puteran pin, valves ieu boga lobus tunggal, klep ganda na Oranyeu mesek nu titik, tapi prinsipna sarua.

Nyeuseup kaki pompa klep pipe nyeuseup ieu cacad klep, struktur sarta dua jenis ieu tina valves eureun pikeun anu sarua, tapi tungtungna na handap mangrupa kabuka ku kituna pikeun ngidinan cai asup.


Pos waktos: Sep-09-2018

WhatsApp Online Chat !