Hammer cai Cék valves

Analisis di pariksa klep umum tur klep dipariksa palu cai ciri cacad, diajar mékanisme optimasi Tutup fitur eliminates palu cai jeung nyegah ngabalikeun tina pompa nu, tarik conclusions bermakna, pariksa keur Pilihan ditangtoskeun jeung pamakéan guiding significance.

Kalawan ngembangkeun ékonomi nasional urang jeung ngaronjatkeun standar hirup masarakat. Urban Sistim pemanasan sentral geus laun digantikeun ku tipe somah tina kompor dispersi-ngaduruk, ayeuna di Beijing, Shenyang jeung kota gedé lianna boga atawa keur ngawangun sistem pemanasan terpusat badag, sistem pemanasan sentral dina mangsa nu bakal datang bakal nuju ageung skala, arah kompléks. badag skala sentral pemanasan sistem pemanasan skala badag palu cai ruksakna kacilakaan sapertos lumangsung sakali kuat, konsékuansi serius, kudu nyandak tindakan preventif aktif pikeun ngaleutikan sarta nyegah fenomena palu cai.


Pos waktos: Sep-01-2015

WhatsApp Online Chat !