Ngungkulan Cék valves

Pariksa pamakéan prosés bakal sapatemon rupa-rupa isu, artikel ieu téh pangalaman loba taun euyeub pangalaman insinyur, summarizes hasil tina mariksa klep faults umum terpusat. screw stainless steel mudahan sobat boga rujukan hiji.

Ngungkulan dipariksa téh: 1 disc putus; 2 sedeng deui ...

Ngakibatkeun klep rusak sugan aya: saméméh jeung sanggeus klep tekanan sedeng deukeut saimbang tapi saling, "tingali-ragaji" kaayaan, jok klep ngéléhkeun mindeng ngalakukeun, sababaraha bahan regas (kayaning beusi matak, kuningan, jrrd) anu dijieun klep ngajalankeun ieu pegat. pipa baja pendekatan pencegahan pompa steel nyaeta ngagunakeun hiji non-balik klep amprok kateguhan.

Media réfluks ngabalukarkeun: karuksakan permukaan 1 sealing; 2 sandwiched pangotor. Ngalereskeun sealing permukaan sarta miceun najis, bisa nyegah backflow.

Ditétélakeun di luhur kalawan hormat ka klep non-balik Faults umum jeung métode pencegahan, ukur bisa maénkeun hiji stimulating, pamakéan praktis, bakal sapatemon gagal sejen, janten proaktif jeung fleksibel pikeun nyegah gagalna klep lumangsung, hiji paling fundamental anu akrab struktur na, bahan sarta operasi prinsipna.


waktos pos: Aug-10-2018

WhatsApp Online Chat !