Téhnik klep Pamilihan

téhnik Pilihan klep

1, anu cek klep (aetv Hiji-jalan klep): umumna lumaku pikeun média murni, teu keur ngandung partikel padet sarta viskositas sedeng.

2, mimiluan klep-tekanan low pikeun DN50mm (aetv Hiji-jalan klep):, kudu make klep kukupu, pariksa klep na diafragma angkat nangtung klep dipariksa; Pikeun DN gede ti 200mm, kirang ti 1200mm tina tekanan dipariksa klep low, klep non-balik kudu dipilih dina ngagem buleud; pikeun DN gede ti 50mm, kirang ti 2000mm tina tekanan low dipariksa klep, klep kukupu jeung diafragma kedah nganggo valves dipariksa.

3, klep diafragma cocog pikeun gampang pikeun ngahasilkeun palu cai dina jalur pipa, mémbran bisa ngaleungitkeun sedeng hulu dihasilkeun nalika cai palu, tapi ku hawa jeung tekenan wates, umumna dina suhu kamar di pipa tekanan low.


waktos pos: Aug-03-2018

WhatsApp Online Chat !