diri klep kontrol dioperasikeun tekanan cai

Pondok Description:

Pressure and temperature working pressure PN10, PN16 testing pressure shell: 1.5 times rated pressure seat: 1.1 times rated pressure working temperature -10 °C to 80°C (NBR) -10 °C to 120°C (EPDM) suitable media water, oil and gas Main material list parts material body cast iron, ductile iron, seat EPDM, NBR,VITON, PTFE disc nickel ductile iron,AI bronze, stainless steel stem carbon steel, stainless steel bushing PTFE “...


jéntré produk

Tags produk

Tekanan sarta suhu

tekanan gawé

PN10, PN16

tekanan nguji

cangkang: 1,5 kali dipeunteun tekanan

korsi: 1.1 kali dipeunteun tekanan

hawa digawé

-10 ° C nepi ka 80 ° C (NBR)

-10 ° C nepi ka 120 ° C (EPDM)

média cocok

cai, minyak jeung gas

daftar bahan utama

bagian

material

awak

tuang beusi, beusi pangleuleusna ti antara,

kalinggihan

EPDM, NBR, VITON, PTFE

disc

pangleuleusna ti antara beusi nikel, AI parunggu, stainless steel

gagang

baja karbon, stainless steel

bushing

PTFE

"O" cingcin

PTFE

panitik

beusi sténless

konci

beusi sténless

 Standar eksekutif:

desain Standar En 593, MSS SP67 API 609 BS5155
Inspeksi & Test API 598 ISO 5208 en 12266
tungtung Standar ANSI B16.1 Cl. 125LB & B16.5 Cl. 150LBAS 2129 Table D & E BS 10 Table D & EDIN 2501 PN6, PN10 & PN16 En 1092 PN6, PN10 & PN16ISO 2531 PN6, PN10 & PN16

ISO 7005 PN6, PN10 & PN16

KS B 1511 / JIS B 2210 5k & 10k

MSS SP44 Cl. 150LB AWWAC207

SABS 1123 Table 1000/3 & Table 1600/3

Beungeut kana raray ISO 5752, en 558, MSS SP67 jeung API 609 DIN3202
top Flange ISO 5211

sl1

sl2

Kontrol klep jéntré

sl3

Equipement

sl4

Alat-alat ngolah mesin 178 susunan, Inspection peralatan 32 susunan.
certifications

sl5

Bungkusan & pengiriman barang

sl6

panas jualan

r6

Émbaran parusahaan

S4

Aréa katutupan 20.000 méteran Square, 132 jalma, kapasitas produksina Taunan 6.000 ton.
Card jualan

k

 

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat !