FAQs

port mana anjeun biasana kiriman ti?

Kawas klep biasana kiriman ti Tianjin, QINGDAO, DALIAN jeung Shanghai.

Naon MOQ anjeun?

eta teu dugi, tapi jumlah badag bakal ditawarkeun harga hadé.

Naon brand anjeun?

brand urang téh kawas klep, sarta tradmark kami téh LIKV.

Naon kapasitas sataun?

kapasitas anu sabudeureun 10.000 ton sataun.

Naon istilah mayar anjeun?

Kawas klep tiasa nampi T / T, L / C jeung ect.

Dupi anjeun ngalakukeun urutan OEM na ODM?

Tangtu bae, kawas klep tiasa ngalakukeun urutan OEM na ODM. Bisa nyadiakeun valves anjeun requirment.

Jenis actuator of klep anjeun bisa nyadiakeun?

Kawas klep bisa nyadiakeun:

1. valves Manual

2. valves Electric

valves 3.Pneumatic

4. valves hidrolik

5. klep otomatis

Dupi anjeun nyadiakeun sampel?

Taya masalah keur nyadiakeun sampel, biasana sampel kami nyadiakeun on ongkos, upami tempat urutan resmi di hareup, biaya sampel ieu bakal refunded ka customer. Urang bisa ngabahas keur kaayaan béda.

Kumaha anjeun pikeun nguji valves Anjeun sapopoé?

Kawas klep biasana ngalakukeun lengkah di handap pikeun nguji valves:

1. Kahiji, urang ngalakukeun tes bahan.

2. QC pariksa diménsi machining nu.

3. Simkuring gaduh test hidrolik bangku, urang baris nguji unggal PCS di klep saméméh ex-workshop.

4. QC pariksa penampilan tina valves jeung sisi séjén.

5. Paket sarta pangiriman.

Ukuran nu anjeun tiasa nyadiakeun?

Ukuran anu valves téh gumantung kana tipeu klep kana.

klep kukupu: ti DN40 mun DN3000,

Gerbang klep: ti DN15 mun DN1200,

Bola klep: ti DN15 mun DN1200,

Pariksa klep: ti DN15 mun DN2000 (dina tipe béda)

Globe klep: ti DN15 mun DN300

Valves pikeun tutuwuhan baja: ti DN15 mun DN4000

What is the bahan tina valves anjeun?

LIKV biasana nyadiakeun valves tina bahan anu beusi pangleuleusna ti antara, WCB, steel baja jsb, bahan séjénna bisa ngaropéa.

Patarosan remen tanya

Kudu mantuan? Pastikeun pikeun didatangan panglawungan rojongan kami keur waleran ka patarosan anjeun!



WhatsApp Online Chat !