LiggingTianjin, China (vasteland)
E-posE-pos: sales@likevalves.com
FoonFoon: +86 13920186592

Dit is die keerpunt van die Buffalo Bills-seisoen

Die Buffalo Bills is 10-6 met een wedstryd oor op die 2021 gereelde seisoen skedule. Daardie wedstryd sal hierdie Sondag om 16:25 by die Highmark Stadium gespeel word. As die Bills wen, sal hulle die AFC East wen. Hulle het ook geëindig in 'n verlies teen die New England Patriots.
Die Bills het 'n uitspeelplek verseker ná 'n oorwinning van 29-15 oor die Atlanta Falcons verlede Sondag in Highmark-stadion. Die wedstryd was nie 'n tipiese oorwinning vir die Bills oor die afgelope twee seisoene nie, want hulle het meer as 200 meter gekombineer en alles klaargemaak. vier met die hulp van die agterspeler Devin Singletary en die agterspeler Josh Allen. raakvlakke.
Die Bills het nou drie agtereenvolgende wedstryde gewen - tuis teen die Carolina Panthers, New England Patriots en tuis teen die Atlanta Falcons.
Die Bills het twee agtereenvolgens verloor en drie van hul laaste vier - twee op wrede wyse. Hulle het Sondag voor Thanksgiving met 41-15 teen die Indianapolis Colts verloor, en toe verloor hulle teen die Patriots op Orchard Park in 'n storm soos New England net probeer het in 'n 14-10 oorwinning 3 aangeë.
Maar die keerpunt vir Beal se seisoen het tydens nog 'n verlies gekom. Ja, die Bills het dinge omgedraai met 'n mislukte poging.
Dit is Tampa Bay se padwedstryd teen die Buccaneers. Meer spesifiek, in die rustyd teen Tampa.
Die Bills het Maandagaand teen die Patriots geval, en hulle het in die eerste helfte 'n eier gelê teen die Buccaneers - met 24-3 agter. Die Bills was egter beter in die tweede helfte en het die Temples in die tweede helfte met 24-3 geklop met die ondersteuning van die agterspeler Josh Allen.
Allen het 54 aangeë vir meer as 300 treë gehad, insluitend jaag vir meer as 100 tree. Die tweede helfte was 'n oomblik toe Allen en die span besluit het genoeg is genoeg, en hulle het teruggekeer na die span waarop ons sedert die begin van 2020 verlief geraak het .
Dit laat my dink aan 'n Buffalo Sabres-wedstryd in 2006. Hulle het 'n beskeie begin in die 2005-2006-seisoen gehad, maar het vroeg in 2006 'n groot aanvallende krag geword. in 'n skietgeveg teen die New York Rangers.
As die Bills weer in die AFC beland of die hele wedstryd reguit wen, sal ons almal by die keerpunt terugkyk na die tweede helfte van Tampa Bay se verlies. Ons sal waarskynlik nie van 'n derde agtereenvolgende uitspeelplek praat as die Bills het nie in die tweede helfte teen Tom Brady en die Buccaneers gespeel nie.

Postyd: Jan-10-2022