UbicacióTianjin, Xina (continental)
Correu electrònicCorreu electrònic: sales@likevalves.com
TelèfonTelèfon: +86 13920186592

Aquest és el punt d'inflexió de la temporada de Buffalo Bills

Els Buffalo Bills tenen 10-6 amb un partit restant en el calendari de la temporada regular de 2021. Aquest partit es jugarà aquest diumenge a les 16.25 a l'Highmark Stadium. Si guanyen els Bills, guanyaran l'AFC East. També van acabar en un derrota davant els New England Patriots.
Els Bills s'han assegurat un lloc als playoffs després d'una victòria per 29-15 sobre els Atlanta Falcons a l'Highmark Stadium diumenge passat. El partit no va ser una victòria típica per als Bills durant les dues últimes temporades, ja que van combinar més de 200 iardes i van acabar tots. quatre amb l'ajuda del corredor Devin Singletary i el quarterback Josh Allen. touchdowns.
Els Bills han guanyat ara tres partits seguits: a casa contra els Carolina Panthers, New England Patriots i a casa contra els Atlanta Falcons.
Els Bills havien perdut dos consecutius i tres dels últims quatre, dos de manera brutal. Van perdre 41-15 davant els Indianapolis Colts diumenge abans de Thanksgiving, i després van perdre davant els Patriots a Orchard Park en una tempesta, ja que Nova Anglaterra només ho va intentar. en una victòria 14-10 3 passades.
Però el punt d'inflexió per a la temporada de Beal va arribar durant una altra derrota. Sí, de fet, els Bills van canviar les coses amb un esforç fallit.
Aquest és el partit de carretera de Tampa Bay contra els Buccaneers. Més concretament, al descans contra Tampa.
Els Bills van caure davant dels Patriots dilluns a la nit, i van posar un ou a la primera meitat contra els Buccaneers, perdent 24-3. No obstant això, els Bills van ser millors a la segona meitat, superant els Temples per 24-3 a la segona part amb el suport del quarterback Josh Allen.
Allen va tenir 54 passades per a més de 300 iardes, inclosa la carrera de més de 100 iardes. La segona meitat va ser un moment en què Allen i l'equip van decidir que n'hi havia prou, i van tornar a l'equip del qual ens hem enamorat des de principis del 2020. .
Això em recorda a un partit de Buffalo Sabres el 2006. Van tenir un inici modest a la temporada 2005-2006, però es van convertir en una força ofensiva important a principis de 2006. Després d'un període difícil, perdent cinc partits seguits, els va tornar. en un tiroteig contra els New York Rangers.
Si els Bills acaben de nou a l'AFC o guanyen tot el partit directament, tots mirarem enrere la segona meitat de la derrota de Tampa Bay en el punt d'inflexió. Probablement no estaríem parlant d'una tercera plaça de playoffs consecutiva si els Bills no van jugar amb Tom Brady i els Buccaneers a la segona part.

Hora de publicació: 10-gen-2022