KokapenaTianjin, Txina (kontinentala)
Posta elektronikoaPosta elektronikoa: sales@likevalves.com
MugikorraTelefonoa: +86 13920186592

Hau da Buffalo Bills denboraldiaren inflexio puntua

Buffalo Bills 10-6 da 2021eko denboraldi erregularreko egutegian partida bat geratzen delarik. Partida hori igande honetan jokatuko da 16:25ean Highmark Stadium-en. Billsek irabaziz gero, AFC East irabaziko dute. Gainera, batean amaitu dute. New England Patriots-en aurka galdu zuen.
Billsek joan den igandean Highmark Stadium-en Atlanta Falcons-en aurka 29-15 irabazi ostean kanporaketa lortu du. Partida ez zen Bills-en garaipen ohikoa izan azken bi denboraldietan, 200 metro baino gehiago konbinatu eta guztiak amaitu baitzituzten. lau Devin Singletary korrikalariaren eta Josh Allen laurdenaren laguntzarekin. ukituak.
Billsek hiru partida jarraian irabazi ditu orain: Carolina Panthers-en aurka, New England Patriots eta Atlanta Falcons-en aurka.
Billsek bi galdu zituen jarraian eta azken lauetatik hiru —bi modu basatian. 41-15 galdu zuten Indianapolis Colts-en aurka igandean, Thanksgiving aurretik, eta gero Orchard Parkeko Patriots-en aurka galdu zuten ekaitz batean, Ingalaterra Berriak bakarrik saiatu zirenean. 14-10 garaipenean 3 pase.
Baina Bealen denboraldiko inflexio puntua beste galera batean iritsi zen. Bai, egia esan, Bills-ek gauzak irauli zituen huts egindako ahalegin batekin.
Hau Tampa Bay Buccaneers-en aurkako errepideko partida da. Zehazkiago, Tamparen aurkako atsedenaldian.
Bills Patriotsen aurka erori zen astelehen gauean, eta lehen zatian arrautza jarri zuten Buccaneersen aurka — 24-3 atzetik. Hala ere, Bills hobeak izan ziren bigarren zatian, bigarren zatian Temples 24-3 irabazi zieten. Josh Allen quarterbackaren laguntza.
Allenek 300 metrotik gorako 54 pase egin zituen, 100 metrotik gorako presa barne. Bigarren zatia Allenek eta taldeak nahikoa zela erabaki zuten momentua izan zen, eta 2020 hasieratik maitemindu garen taldera itzuli ziren. .
Honek 2006ko Buffalo Sabres-en partida bat gogorarazten dit. 2005-2006 denboraldia hasiera apala izan zuten, baina 2006 hasieran erasoko indar nagusi bihurtu ziren. Garai latz baten ostean, bost partida jarraian galduta, itzuli egin zen. New York Rangers-en aurkako tiroketa batean.
Bills-ek berriro AFC-n amaitzen badute edo partida osoa irabazten badute, guztiok atzera begiratuko dugu Tampa Bay-ren galeraren bigarren zatiari inflexio-puntuan. Ziurrenik ez genuke hirugarren kanporaketa jarraian hitz egingo balu. Bills-ek ez zuten Tom Brady eta Buccaneers-ek jokatu bigarren zatian.

Argitalpenaren ordua: 2022-01-10