SijaintiTianjin, Kiina (Manner)
SähköpostiSähköposti: sales@likevalves.com
PuhelinPuhelin: +86 13920186592

Tämä on Buffalo Bills -kauden käännekohta

Buffalo Bills on voitoin 10-6, ja vuoden 2021 runkosarjassa on jäljellä yksi peli. Ottelu pelataan tänä sunnuntaina klo 16.25 Highmark Stadiumilla. Jos Bills voittaa, se voittaa AFC Eastin. Ne päättyivät myös otteluun. tappio New England Patriotsille.
Bills on varmistanut paikkansa pudotuspeleissä voitettuaan Atlanta Falconsin Highmark Stadiumilla viime sunnuntaina 29-15. Peli ei ollut Billsille tyypillinen voitto kahden viime kauden aikana, sillä heillä oli yhteensä yli 200 jaardia ja kaikki päättyi. neljä ohjaaja Devin Singletaryn ja pelinrakentaja Josh Allenin avulla. kosketukset.
Bills on nyt voittanut kolme ottelua putkeen – kotonaan Carolina Panthersia, New England Patriotsia vastaan ​​ja kotonaan Atlanta Falconsia vastaan.
Bills oli hävinnyt kaksi peräkkäin ja kolme viimeisestä neljästä - kaksi raa'alla tavalla. He hävisivät 41-15 Indianapolis Coltsille sunnuntaina ennen kiitospäivää, ja sitten he hävisivät Patriotsille Orchard Parkissa myrskyssä, kun New England vain yritti. 14-10 voitossa 3 syöttöä.
Mutta käännekohta Bealin kaudelle tuli toisen tappion aikana. Kyllä, todellakin, Bills käänsi tilanteen epäonnistuneella yrityksellä.
Tämä on Tampa Bayn tiepeli Buccaneersia vastaan. Tarkemmin sanottuna puoliajalla Tampaa vastaan.
Bills kaatui Patriotsille maanantai-iltana, ja he munivat ensimmäisellä puoliajalla Buccaneersia vastaan ​​- perässä 24-3. Bills kuitenkin voitti toisella puoliajalla Temples 24-3. pelinrakentaja Josh Allenin tuki.
Allenilla oli 54 syöttöä yli 300 jaardia, mukaan lukien yli 100 jaardin syöttö. Toinen puoliaika oli hetki, jolloin Allen ja joukkue päättivät, että nyt riittää, ja he palasivat joukkueeseen, johon olemme rakastuneet vuoden 2020 alusta lähtien. .
Tämä tuo mieleeni Buffalo Sabres -pelin vuonna 2006. Heillä oli vaatimaton alku kaudelle 2005-2006, mutta heistä tuli suuri hyökkäävä voima vuoden 2006 alussa. Vaikean jakson jälkeen, joka hävisi viisi peliä peräkkäin, se palasi heille. rangaistuspotkukilpailussa New York Rangersia vastaan.
Jos Bills päätyy jälleen AFC:hen tai voittaa koko pelin suoraan, katsomme kaikki Tampa Bayn tappion toista puoliskoa käännepisteessä. Emme luultavasti puhuisi kolmannesta peräkkäisestä pudotuspelipaikasta, jos Bills ei pelannut Tom Bradya ja Buccaneersia toisella puoliajalla.

Postitusaika: 10.1.2022