katup kontrol tekanan aliran sing dioperasikake dhewe

Katrangan singkat:

Katup kontrol tekanan aliran sing dioperasikake dhewe, yaiku jinis kontrol dhewe kanthi medium tekanan dhewe lan njaga aliran konstan liwat sistem kontrol katup, trep lan nduweni indikator aliran, kontrol, kontrol aliran cocok kanggo pemanasan lan udhara kanggo pemanasan lan non korosif liyane medium. Sadurunge nindakake pangaturan non-wektu, sampeyan bisa nggawe sistem kanthi otomatis aliran konstan saka setelan sing dibutuhake.


Detail produk

Tags Product

产品部分-PSD

自力式流量控制阀

data teknis 

PN (MPa) meksa Nominal 1.6
(MPa) Tes kekuatan  2.4
(MPa) Tes segel 1,76
℃ Suhu kerja 0~100 ℃
lelayanan cocok banyu
Range kontrol tekanan diferensial 10~30KPa

Material bagean utama

jeneng Part Bahan
Awak, topi Besi tuang, baja tuang
gagang stainless steel
diaphragm NBR
disc tutup baja Cast

Ukuran utama lan bobot

DN (mm) L H (m³/h) Aliran (kg) Bobot
Constant pressuredifferential type Adjustable differentialpressure type
15 110 95 145 0.2-1 0,6
20 110 110 150 0.3-1.5 0,6
25 115 130 165 0.5-2 0,7
32 130 140 190 1-4 4
40 200 190 340 1.5-6 11
50 215 205 355 2-8 12
65 230 240 390 3-12 15
80 275 300 500 5-20 27
100 290 350 550 10-30 30
125 310 380 580 15-45 40
150 350 410 410 30-75 63
200 430 480 480 40-180 104
250 520 - - 100-300 189
300 630 - - 150-1500 218
350 670 - - 200-700 265
莱科-详情2_07
莱科-详情2_09-修改
莱科-详情2_10
莱科-详情2_11
莱科-详情2_12

Sertifikat kualifikasi

API
OHSAS 18001 英文
ISO 14001 英文
ISO 9001 英文

  • Previous:
  • Next:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    Ngobrol Online WhatsApp!