Quality assurance

kualitas-tanggungan

Ing jaminan kualitas asalé saka manajemen saben rinci. Wiwit sawijining diadegaké, perusahaan wis diadopsi desain komputer-dibantu, kayata CAD lan SolidWorks, lan pisanan introduce Manajemen sigma majeng. Madeg pesawat saka sistem manajemen kualitas ketat, ngoyak nul produk kekurangan. We spesialis ing tutup kupu, gapura tutup, tutup globe, mriksa tutup, tutup werni, kontrol tutup Hydraulic, tutup Balance lan produk seri liyane. Uga mrodhuksi klep bangunan ing macem-macem bahan, meksa, ukuran lan produk liyane, ana luwih saka 50 seri, luwih saka 1.200 varieties.
Kapasitas produksi taunan luwih saka 6,000 ton. Products panutup kabeh bagean saka negara lan diekspor kanggo Eropah lan Amerika Serikat lan negara liyane, digunakake digunakake ing sumber banyu lan got, construction, listrik, Petrochemical Metallurgical lan industri. Product gathekan, kualitas dhuwur lan rega cukup, dipercaya dening pangguna.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
Ngobrol Online WhatsApp!