нашиот проект

Phosphorus Free Water Solutions

Phosphorus Free Water Solutions

Проект Гуодијска енергија-Дингжу

未标题-1

Reconstruction of Kizil TEPA pumping station

Проект за третман на отпадни води во Бишјујјуан

Проект за рудник Бејз 100 во Гуангкси

Проект за третман на вода Кингдадуохуа

south-to-north water diversion

Additional fine treatment mixed bed project

Chemical water system expansion EPC project

Испратете ни ја пораката до нас:

Напишете ја вашата порака тука и испратете ја на нас

Испратете ни ја пораката до нас:

Напишете ја вашата порака тука и испратете ја на нас
WhatsApp Интернет разговор!