PlaatsTianjin, China (vasteland)
E-mailE-mail: sales@likevalves.com
TelefoonTelefoon: +86 13920186592

Dit is het keerpunt van het Buffalo Bills-seizoen

De Buffalo Bills staan ​​10-6 met nog één wedstrijd te gaan volgens het reguliere seizoensschema van 2021. Die wedstrijd wordt deze zondag om 16.25 uur gespeeld in het Highmark Stadium. Als de Bills winnen, winnen ze de AFC East. Ze eindigden ook in een verlies voor de New England Patriots.
De Bills hebben zich verzekerd van een plaats in de play-offs na een 29-15 overwinning op de Atlanta Falcons in het Highmark Stadium afgelopen zondag. De wedstrijd was geen typische overwinning voor de Bills van de afgelopen twee seizoenen, aangezien ze samen meer dan 200 yards aflegden en alle wedstrijden afrondden. vier met de hulp van running back Devin Singletary en quarterback Josh Allen. touchdowns.
De Bills hebben nu drie wedstrijden op rij gewonnen: thuis tegen de Carolina Panthers, New England Patriots en thuis tegen de Atlanta Falcons.
De Bills hadden er twee op rij verloren en drie van hun laatste vier – twee op brute wijze. Ze verloren met 41-15 van de Indianapolis Colts op zondag voor Thanksgiving, en daarna verloren ze van de Patriots in Orchard Park in een storm, zoals New England alleen maar probeerde. bij een 14-10 overwinning 3 passen.
Maar het keerpunt voor het seizoen van Beal kwam tijdens een nieuwe nederlaag. Ja, inderdaad, de Bills draaiden de zaken om met een mislukte poging.
Dit is de wegwedstrijd van Tampa Bay tegen de Buccaneers, meer specifiek in de rust tegen Tampa.
De Bills vielen maandagavond in handen van de Patriots en zij legden in de eerste helft een ei tegen de Buccaneers – met een achterstand van 24-3. De Bills waren echter beter in de tweede helft en versloegen de Temples met 24-3 in de tweede helft met de steun van quarterback Josh Allen.
Allen had 54 passen voor meer dan 300 meter, inclusief haasten voor meer dan 100 meter. De tweede helft was een moment waarop Allen en het team besloten dat genoeg genoeg was, en ze keerden terug naar het team waar we sinds begin 2020 verliefd op zijn geworden. .
Dit doet me denken aan een Buffalo Sabres-wedstrijd uit 2006. Ze kenden een bescheiden start van het seizoen 2005-2006, maar werden begin 2006 een grote aanvallende kracht. Na een moeilijke periode, waarin ze vijf wedstrijden op rij verloren, kwam het bij hen terug. in een vuurgevecht tegen de New York Rangers.
Als de Bills weer in de AFC belanden of de hele wedstrijd direct winnen, zullen we allemaal terugkijken op de tweede helft van het verlies van Tampa Bay op het keerpunt. We zouden het waarschijnlijk niet hebben over een derde opeenvolgende play-offligplaats als de Bills speelden in de tweede helft niet tegen Tom Brady en de Buccaneers.

Posttijd: 10 januari 2022