Sigurimi i cilësisë

cilësisë-sigurimit

Sigurimi i cilësisë vjen nga menaxhimi i çdo detaj. Që themeluar i saj, kompania ka miratuar kompjuter-Aided Design, të tilla si CAD dhe Solidworks, dhe i pari për të futur të avancuara të menaxhimit Gjashtë Sigma. Themeluar një grup të sistemit të menaxhimit të cilësisë të rreptë, të vazhdojë të ndjekë zero produkte defekt. Ne jemi te specializuar në valvula flutur, valvula porta, valvula globit, valvula kontrolloni, valvula topin, valvula e kontrollit hidraulike, valvula Balance dhe produkte të tjera seri. Ajo gjithashtu prodhon valvola ndërtimit në materiale të ndryshme, presioni, madhësia dhe produkte të tjera, ka më shumë se 50 seri, më shumë se 1200 varietete.
Kapacitet vjetor të prodhimit prej më shumë se 6.000 ton. Produkteve që mbulon të gjitha pjesët e vendit dhe të eksportuara në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara dhe vende të tjera, e përdorur gjerësisht në furnizimin me ujë dhe kullimit, ndërtim, energji elektrike, petrokimike, metalurgjike dhe industri të tjera. Zgjuarsi produkt, me cilësi të lartë dhe çmim të arsyeshëm, i besuar nga përdoruesit.

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne
WhatsApp Bisedë Online!