PlatsTianjin, Kina (fastlandet)
E-postE-post: sales@likevalves.com
TelefonTelefon: +86 13920186592

Detta är vändpunkten för Buffalo Bills-säsongen

Buffalo Bills har 10-6 med en match kvar på schemat för ordinarie säsong 2021. Den matchen kommer att spelas på söndag klockan 16.25 på Highmark Stadium. Om Bills vinner kommer de att vinna AFC East. De slutade också i en förlust mot New England Patriots.
The Bills har säkrat en plats i slutspelet efter en seger med 29-15 över Atlanta Falcons på Highmark Stadium i söndags. Matchen var inte en typisk seger för Bills under de senaste två säsongerna, eftersom de kombinerade i över 200 yards och avslutade alla fyra med hjälp av backen Devin Singletary och quarterbacken Josh Allen. touchdowns.
Bills har nu vunnit tre raka matcher - hemma mot Carolina Panthers, New England Patriots och hemma mot Atlanta Falcons.
Bills hade förlorat två raka och tre av sina senaste fyra - två på brutalt sätt. De förlorade med 41-15 mot Indianapolis Colts på söndagen före Thanksgiving, och sedan förlorade de mot Patriots på Orchard Park i en storm som New England bara försökte i en 14-10 seger 3 pass.
Men vändpunkten för Beals säsong kom under ännu en förlust. Ja, faktiskt, Bills vände saker och ting med en misslyckad insats.
Detta är Tampa Bays landsvägsmatch mot Buccaneers. Mer specifikt, i halvtid mot Tampa.
Billsna föll för Patriots på måndagskvällen, och de lade ett ägg i första halvlek mot Buccaneers — efter 24-3. Däremot var Bills bättre i andra halvlek och slog Temples med 24-3 i andra halvlek med stöd av quarterback Josh Allen.
Allen hade 54 passningar för över 300 yards, inklusive rusning i över 100 yards. Den andra halvleken var ett ögonblick då Allen och laget bestämde sig för att nog var nog, och de återvände till laget vi har blivit kära i sedan början av 2020 .
Detta påminner mig om en Buffalo Sabres-match 2006. De hade en blygsam start på säsongen 2005-2006, men blev en stor offensiv kraft i början av 2006. Efter en tuff period, då de förlorade fem matcher i rad, kom det tillbaka till dem i en skjutning mot New York Rangers.
Om Bills hamnar i AFC igen eller vinner hela matchen direkt, kommer vi alla att se tillbaka på den andra halvan av Tampa Bays förlust vid vändpunkten. Vi skulle förmodligen inte prata om en tredje raka slutspelsplats om Bills spelade inte mot Tom Brady och Buccaneers i andra halvlek.

Posttid: 2022-jan-10