Priksa Valve Cara Save Energy?

Priksa tutup iku gumantung ing kekuatan adi dhewe kanthi otomatis mbukak lan nutup tutup ing, sawijining peran kang kanggo nyegah media bali. jeneng sawijining akèh, kayata klep mriksa, klep mriksa, lawang siji-aliran. Miturut struktur bisa dipérang dadi rong kategori.

(1) Lift: awak tutup kanggo mindhah bebarengan centerline vertikal. tutup kuwi wis loro: siji horisontal, dipasang ing pipo horisontal, tutup lan tutup mati-mati wangun padha, lan liyane vertikal, dipasang ing pipa vertikal.

(2) Swing: jog tutup sak njaban rotasi pin, klep iki duwe cuping siji, tutup pindho lan Orange Peel ing TCTerms, nanging asas padha.

Nyedhot mlaku pump tutup pipe nyedhot wis deformed tutup, sawijining struktur lan rong jinis iki katup mandeg kanggo padha, nanging sawijining mburi ngisor mbukak supaya minangka kanggo ngidini banyu kanggo ngetik.


Post wektu: Sep-09-2018

WhatsApp Online Chat !