Ngatasi masalah Priksa Valves

Priksa nggunakake proses nemokke macem-macem masalah, artikel iki pengalaman akeh taun saka sugih pengalaman engineer, ngringkes asil saka mriksa tutup bentet umum terpusat. meneng stainless steel pengen kancaku wis referensi.

Ngatasi masalah mriksa sing: 1 disk break; 2 medium bali ...

Awit tutup Broken do: sadurunge lan sawise tutup meksa medium cedhak Balance nanging saben liyane, "ndeleng-saw" negara, jog tutup ngalahake asring nindakake, sawetara bahan brittle (kayata wesi cast, Kuningan, etc.) digawe tutup roto iki bejat. pipo baja pendekatan Nyegah pump stainless kanggo nggunakake non-bali tutup roto kateguhan.

Media medhune nimbulaké: karusakan lumahing 1 sealing; 2 sandwiched impurities. Repair sealing lumahing lan mbusak impurities, bisa nyegah backflow.

Ndhuwur bab tutup non-bali bentet umum lan cara Nyegah, mung bisa muter pancingan, praktis dienggo, bakal Tembang gagal liyane, dadi giat banget lan fleksibel kanggo nyegah Gagal tutup ana, kang paling dhasar menowo sawijining struktur, bahan lan operasi dhasar.


wektu Post: Aug-10-2018

WhatsApp Online Chat !