Valves Troubleshooting Kontrollo

Kontrolloni përdorimin e procesit do të hasni një shumëllojshmëri çështjesh, ky artikull është përvoja e shumë viteve të inxhinierit përvojë të pasur, përmbledh rezultatet e check valve gabimet centralizuara të zakonshme. vidë Stainless steel shpresoj se shoku im ka një referencë.

kontrolloni Troubleshooting janë: break 1 disk; 2 medium mbrapa ...

Shkak valvula thyer bëni është: para dhe pas valvul presioni mesme është afër për të balancuar, por njëri-tjetrin, "shih-pa" shtet, selia valvula mundi shpesh, disa materiale brishtë (të tilla si gize, bronzi, etj) bëhen valvula drejtuar ishte thyer. Tubacioni çeliku Stainless qasje parandalimin pompë është që të përdorin një jo-kthim valvula drejtuar rezistencë.

Media zbaticë shkakton: dëme sipërfaqe 1 nënshkrimin; 2 papastërtitë sandwiched. Riparimi nënshkrimin sipërfaqe dhe për të hequr papastërtitë, mund të parandaluar backflow.

Përshkruar më lart në lidhje me valvulave jo-kthimit Gabimet e zakonshme dhe metodat parandaluese, mund të luajë vetëm një stimulues, përdorim praktik, do të ndeshen me dështimet e tjera, të jetë proaktiv dhe fleksibël për të parandaluar dështimin valvul ndodh, një nga më themelore është e njohur struktura e saj, materiale dhe parim operacion.


Ora Post: Aug-10-2018

WhatsApp Online Chat !