Tentang Kami

sx

Profil Perusahaan

Kawas klep (Tianjin) Co., Ltd locates di Tianjin - ékonomi paling dinamis di kalér Cina. Kawas klep mangrupakeun produk klep parusahaan manufaktur tinggi-tungtung nu boga rarancang panalungtikan sarta pamekaran, manufaktur, layanan pamasaran dina hiji. Simkuring gaduh Pranata mangsa R & D puseur, téhnologi manufaktur canggih tur mastikeun ngalaksanakeun standar internasional relevan. Kalawan deukeut canggih design rékayasa, alat-alat manufaktur well-dimekarkeun, fasilitas verifikasi nguji jeung konsép produksi lean kami "Resep klep" mastikeun yén unggal bagéan di unggal produk urang Supply aya dina kualitasna alus sarta kinerja.

Jaminan kualitas asalna tina manajemen unggal jéntré. Kusabab na ngadegkeun, parusahaan geus diadopsi design komputer-dibantuan, kayaning CAD sarta karya padet, sarta kahiji pikeun ngawanohkeun manajemén Genep sigma maju. Ngadegkeun susunan sistem manajemen kualitas ketat, nuluykeun Pikeun ngudag enol produk cacad. Urang ngahususkeun dina klep kukupu, Gerbang klep, klep dunya, klep dipariksa, klep bola, klep kontrol hidrolik, klep balancing jeung produk runtuyan lianna. Éta ogé ngahasilkeun valves wangunan di bahan béda, tekanan, ukuran jeung produk lianna, aya leuwih ti 50 séri, leuwih ti 1.200 variétas.

6413313

Kawas klep (Tianjin) Co., Ltd

6413312
6413314

Sistim jaminan kualitas

Kapasitas produksi taunan leuwih ti 6.000 ton. Produk katutupan sadayana penjuru nagara jeung diékspor ka Éropa jeung Amérika Serikat jeung nagara séjén, loba dipaké dina suplai cai sarta drainase, konstruksi, listrik, pétrokimia, Metalurgi jeung industri lianna. Produk kapinteran, kualitasna alus sarta harga lumrah, dipercaya ku pamaké.

Simkuring geus kaliwat sertifikasi Sistim kualitas ISO9001 internasional, Kawas klep boga badag jeung sedeng-ukuran alat ngolah mesin unggulan 178 susunan, 32 susunan pakakas inspeksi diimpor ti luar nagari. Desain produk novél, struktur canggih, téhnologi produksi luhung, produksi lean, beungeut nu lengkep. The kontrol sistem jaminan kualitas ketat tur sistem manajemen, kami geus ngahontal tingkat luhur desain, ngembangkeun, manufaktur jeung test inspeksi. kapasitas produksina kuat ngajadikeun "Resep klep" dina waktos shortest mungkin nyadiakeun produk, sarta nyadiakeun layanan sanggeus-jualan timely tur efisien pikeun ngahontal kapuasan customer maksimum.

mangsa nu bakal datang bakal diwangun ti kiwari, Kawas klep bakal ka-kelas munggaran inovasi ilmiah sarta téhnologis, jasa-kelas munggaran, kualitas toop sumanget wirausaha pikeun ilubiung dina kreasi hareup. Kalawan kualitas produk jeung kapuasan customer mun bentukna bisnis urang Company urang, ku ngungudag unremitting tur ngembangkeun sustained saluareun diri urang sorangan. "Likv ngimpi" baris nyieun "ngimpi Cina" leuwih seru!



WhatsApp Online Chat !