Fokuskeun sapertos proyek pemanasan Huozhou

Pusat pamanasan Shanxi Huozhou Huozhou "tilu pasokan sareng hiji industri" proyek pangropéa pemanasan, Siga klep ilubiung dina transformasi proyek dina Juni 2020, anu "tilu pasokan sareng hiji industri" ngarujuk kana suplai cai, catu daya, manaskeun sareng manajemén properti di daérah kulawarga karyawan perusahaan milik pamaréntah (kalebet perusahaan pusat sareng perusahaan milik nagara lokal). Pamisahan sareng pasualan "Tilu pasokan sareng hiji industri" nuduhkeun padamel manajemén kalayan kawijakan anu kuat sareng profesionalisme, sinyalna lega sareng operasi anu rumit pisan dimana perusahaan milik nagara (kalebet perusahaan sareng lembaga panilitian ilmiah) misahkeun cai, listrik sareng manajemén properti pemanasan fungsi di daérah kulawarga ti perusahaan milik pamaréntah sareng mindahkeun éta ka unit propésional sosial pikeun manajemén.

Sapertos klep proyek pemanasan Huozhou utamina nyayogikeun klep kukupu ,klep listrik sareng klep bal dilas.

图片 1Gambar suplai (1)

Metode sambungan klep kukupu listrik

Utamana: jinis flange sareng jinis wafer; Kaayaan panyegelan klep kukupu listrik utamina kalebet segel karét sareng segel logam. Lampu sinyal kakuatan nembongkeun nalika muka sareng nutup klep kukupu listrik. Produkna tiasa dianggo salaku klep eureun sareng ngatur klep sistem pipa. Kalayan alat muka sareng nutup manual, saatos catu daya dipotong, éta tiasa dioperasikeun sacara manual tanpa mangaruhan aplikasi.

Prinsip kerja klep kukupu listrik

Catu daya anu dianggo biasana kalebet: AC220V, AC380V, jsb Sinyal input: 4 ~ 20mA, 0 ~ 10V sareng sinyal lemah anu sanés. Saatos aktuator listrik sareng rod klep tiasa diluyukeun disambungkeun sareng debugging; Anggo énergi listrik salaku kakuatan panggerak pikeun nyetir pelat klep kukupu pikeun 0 ~ 90 ° rotasi sabalikna parsial. Nampi sinyal 4 ~ 20mA tina sistem kendali otomatisasi industri pikeun sacara akurat ngadalikeun gelar pamindahan klep, supados ngahontal pangaturan sareng kontrol parameter paménta anu béda sapertos aliran, suhu sareng tekanan.

图片 1

Karakteristik téknis tina klep bal anu dilas

1. Struktur awak klep dilas sacara integral tanpa kabocoran éksternal.

2. Korsi klep diwangun ku PTFE sealing ring sareng spring, anu ngagaduhan adaptasi anu kuat pikeun tekanan sareng parobahan suhu sareng moal ngahasilkeun kabocoran dina lingkup panggunaan.

3. Struktur anti kabocoran batang klep diwangun ku hiji PTFE self sealing gasket sareng hiji O-ring di handapeun batang valves, dua O-ring sareng dua gasket PTFE pikeun mastikeun teu aya kabocoran.

4. Bahan awak klep sami sareng pipa, sareng moal aya setrés, ékstrusi sareng deformasi henteu rata kusabab gempa sareng kendaraan anu ngalangkungan taneuh.

5. Awak klep hampang sareng gampang dijaga haneut.

6. Klep bal anu dikubur langsung tiasa langsung dikubur di jero taneuh tanpa ngawangun sumur klep ageung. Ngan sumur leutik deet anu kedah disetél dina taneuh, anu ngahémat pisan biaya konstruksi sareng waktos rékayasa.

7. Panjang awak klep sareng jangkungna batang klep tiasa disaluyukeun numutkeun kabutuhan konstruksi sareng desain pipa.

8. Akurasi mesin tina bola ieu pas pisan, operasi hampang, sareng teu aya gangguan anu ngarugikeun.

10. Aya dua modeu sambungan: las sareng flange.

11. modeu operasi: cecekelan, gear (nangtung / horizontal)

12. Dina kaayaan operasi normal sareng panggunaan klep, periode jaminan nyaéta 20 taun.

klep bal anu dilas

Struktur klep bal dilas

1. klep The ngadopsi baja karbon seamless pipa baja dipencet integral klep bal dilas.

2. Batang klep didamel tina stainless steel AISI303 sareng awak klep didamel tina stainless steel AISI304. Éta dilakukeun ku ngarengsekeun grinding sareng gaduh kinerja sealing anu hadé sareng résistansi korosi.

3. Panyegelan ngadopsi PTFE karbon bertulang cincin kedap elastis, sareng tekanan négatip aya dina permukaan bola, sahingga panyegelan ngagaduhan kaunggulan tina leakage enol sareng umur jasa anu panjang.

4. Modeu sambungan tina klep: las, benang, flange, sareng sajabana pikeun pangguna pikeun milih. Modeu transmisi: gagang, turbin, pneumatik, listrik sareng struktur transmisi sanés anu diadopsi, sareng saklarna fleksibel sareng hampang.

5. klep ngagaduhan kaunggulan struktur kompak, beurat enteng, insulasi termal gampang sareng instalasi gampang. Klep ieu umumna dipasang sacara horisontal.

6. Katup bal dilas terpadu dikembangkeun ku nyerep téknologi asing sareng ngagabungkeun sareng kaayaan anu sabenerna di Cina. Éta didamel di Cina tibatan diimpor pikeun ngeusian lolongkrang domestik. Hal ieu seueur dianggo dina bidang pipa jarak jauh sapertos gas alam, minyak bumi, pemanasan, industri kimia sareng jaringan pipa kakuatan termal.

图片 2Gambar situs (1)

图片 3

Gambar situs (2)

"Tilu pasokan sareng hiji industri" kondusif pikeun ngirangan beban perusahaan milik negara sareng fokus kana pamekaran usaha utama. Éta ogé kondusif pikeun integrasi sumberdaya, transformasi sareng ningkatkeun infrastruktur sareng ningkatkeun lingkungan hirup para padamel. LIKE klep teras-terasan taat kana filsafat perusahaan "integritas, inovasi, kerjasama sareng win-win", ngawangun dirina sareng kualitas produk sareng kapuasan pelanggan, sareng ngungkulan dirina nyalira kalayan ngudag anu teu ngahaja sareng pamekaran berkelanjutan.


Post time: Jan-13-2022

Kirim pesen anjeun ka kami:

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
WhatsApp Online Chat!