ABOUT US

LIKE VALVE is a excellent valve manufacturing company which locates in Tianjin–the most dynamic economy in northern China. We have the Independent R&D center, advanced manufacturing technology and strict inspection procedure. With such strong systems, “Like Valve ” ensures that each product we supply is in high quality and performance. We deeply hope that we can create values for you…

Certificate

Safe and save,Like will help you

wartos

Welcome To Our Company

Kaunggulan sareng karugian sababaraha klep

Kaunggulan sareng karugian sababaraha klep

1. Gerbang klep: klep gerbang nuduhkeun klep anu anggota panutup (RAM) ngalih dina arah vertikal sumbu saluran. Hal ieu utamina dianggo salaku médium motong dina pipa, nyaéta, kabuka atanapi katutup. Sacara umum, klep gerbang henteu dianggo salaku ngatur aliran. Éta tiasa dianggo pikeun te ...

Kaunggulan sareng karugian sababaraha klep

1. Gerbang klep: klep gerbang nuduhkeun klep anu anggota panutup (RAM) ngalih dina arah vertikal sumbu saluran. Hal ieu utamina dianggo salaku médium motong dina pipa, nyaéta, kabuka atanapi katutup. Sacara umum, klep gerbang henteu dianggo salaku ngatur aliran. Éta tiasa dianggo pikeun te ...

Éditor PMMI Media Group (mendakan acara virtual tibatan pameran langsung) dibagi sareng ditaklukkeun pikeun nyerep PACK EXPO Connéks sabisa-bisa. Ieu anu aranjeunna tingali dina kategori mesin. Catetan: Mesin sanés hiji-hijina daérah anu dipikaresep pikeun PACK EXPO. Clic ...

Laporan pangénggalna ngeunaan "Pasar Klep Kupu Kupu Ganda Pneumatik Ganda di Toko Panilitian Pasar, Tinjauan Pabrikan Top Industri, Skala, Tren, Analisis Pertumbuhan Industri sareng Ramalan Dugi ka 2026 ″ kalebet langkung ti 110 halaman panilitian salami periode ramalan. The Pneumatik Dou ...

Project erformance

25 years experienced service

Kirim pesen anjeun ka kami:

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
WhatsApp Online Chat!