ABOUT US

LIKE VALVE is a excellent valve manufacturing company which locates in Tianjin–the most dynamic economy in northern China. We have the Independent R&D center, advanced manufacturing technology and strict inspection procedure. With such strong systems, “Like Valve ” ensures that each product we supply is in high quality and performance. We deeply hope that we can create values for you…

Certificate

Safe and save,Like will help you

Warta

Welcome To Our Company

Kaluwihan lan kekurangan macem-macem katup

Kaluwihan lan kekurangan macem-macem katup

1. Katup gerbang: katup gerbang nuduhake katup sing gerakane anggota nutup (RAM) ing arah vertikal poros saluran. Umume digunakake minangka medium nglereni ing pipa, yaiku mbukak utawa ditutup kanthi kebak. Umume, katup gerbang ora digunakake kanggo ngatur aliran. Bisa digunakake kanggo ...

Kaluwihan lan kekurangan macem-macem katup

1. Katup gerbang: katup gerbang nuduhake katup sing gerakane anggota nutup (RAM) ing arah vertikal poros saluran. Umume digunakake minangka medium nglereni ing pipa, yaiku mbukak utawa ditutup kanthi kebak. Umume, katup gerbang ora digunakake kanggo ngatur aliran. Bisa digunakake kanggo ...

Penyunting PMMI Media Group (nemokake acara virtual tinimbang pameran adhep-adhepan) dipisahake lan ditaklukake kanggo nyedhot PACK EXPO Connect. Iki sing dideleng ing kategori mesin. Cathetan: Mesin dudu siji-sijine area sing minat kanggo PACK EXPO. Clic ...

Laporan paling anyar babagan "Pasar Katup Kupu Kupu Eksklusif Pneumatik ing Toko Riset Pasar, Ikhtisar Produsen Industri, Skala, Tren, Analisis Pertumbuhan Industri lan Prakiraan Nganti 2026" kalebu luwih saka 110 kaca panelitian sajrone ramalan. Pneumatik Dou ...

Project erformance

25 years experienced service

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
Ngobrol Online WhatsApp!