PËR NE

LIKE VALVE është një kompani e shkëlqyer e prodhimit të valvulave e cila ndodhet në Tianjin – ekonomia më dinamike në Kinën veriore.Ne kemi qendrën e pavarur të kërkimit dhe zhvillimit, teknologjinë e përparuar të prodhimit dhe procedurën e rreptë të inspektimit.Me sisteme kaq të forta, "Like Valve" siguron që çdo produkt që ne ofrojmë të jetë me cilësi dhe performancë të lartë.Shpresojmë thellësisht se mund të krijojmë vlera për ju…

Certifikata

Sigurohuni dhe kurseni, Like do t'ju ndihmojë

Lajme

Mirësevini në Kompaninë Tonë

Zgjedhja e llojit të trupit të valvulës rregulluese e përzgjedhjes së valvulës rregulluese

Zgjedhja e llojit të trupit të valvulës rregulluese e përzgjedhjes së valvulës rregulluese Ka shumë lloje të trupit të valvulës rregulluese, të përdorura zakonisht janë një vend i drejtë, një vend i drejtë i dyfishtë, kënd, diafragmë, rrjedhje e vogël, me tre drejtime, rrotullim i çuditshëm, flutur, tip mëngë, sferik dhe kështu me radhë.Në specifikimin...

Zgjedhja e llojit të trupit të valvulës rregulluese e përzgjedhjes së valvulës rregulluese Ka shumë lloje të trupit të valvulës rregulluese, të përdorura zakonisht janë një vend i drejtë, një vend i drejtë i dyfishtë, kënd, diafragmë, rrjedhje e vogël, me tre drejtime, rrotullim i çuditshëm, flutur, tip mëngë, sferik dhe kështu me radhë.Në specifikimin...

Kontrolluesi ju mëson të përballoni lehtësisht rrjedhjen e valvulës rregulluese në njësinë e rafinimit të vajit Abstrakt: Përzgjedhja e valvulës rregulluese është një punë shumë e përpiktë, jo vetëm për të pasur njohuri të forta teorike profesionale, por edhe për të pasur përvojë të pasur praktike.Zgjedhje e mirë...

Manuali i udhëzimeve të valvulave valvula e portës me thikë pneumatike Instalimi dhe përdorimi i valvulës së portës me thikë Rrotulloni rrotën me dorë për të bërë kërcellin të ngrihet dhe të bjerë, duke nxitur kështu lëvizjen lart dhe poshtë të portës dhe duke mbyllur valvulën.Rrotulloni në drejtim të akrepave të orës në drejtim të shiut, porta dr...

Realizimi i projektit

Sherbim me 25 vite eksperience

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni
WhatsApp Online Chat!