Fokus kaya proyek pemanasan Huozhou

Pusat pemanas Shanxi Huozhou Huozhou proyek pemeliharaan pemanasan "telung pasokan lan siji industri", Kaya katup sing melu transformasi proyek ing wulan Juni 2020, ing endi "telung pasokan lan siji industri" nuduhake pasokan banyu, pasokan listrik, pemanas lan manajemen properti ing area kulawarga karyawan perusahaan duweke negara (kalebu perusahaan pusat lan perusahaan milik negara). Pemisahan lan penyerahan "Tiga pasokan lan siji industri" nuduhake sawijining karya manajemen kanthi kabijakan lan profesionalisme sing kuat, jangkoan sing jembar lan operasi sing kompleks banget ing perusahaan duweke negara (kalebu perusahaan lan lembaga riset ilmiah) misahake manajemen properti banyu, listrik lan pemanasan fungsi ing area kulawarga saka perusahaan duweke negara lan transfer menyang unit profesional sosial kanggo manajemen.

Kaya klep saka project panas Huozhou utamané sumber klep kupu ,klep elektrik lan katup werni gandheng.

图片 1Gambar suplai (1)

Cara sambungan katup kupu-kupu listrik

Utamane: jinis flensa lan jinis wafer; Kahanan panyegelan katup kupu-kupu listrik utamane kalebu segel karet lan segel logam. Lampu sinyal daya ditampilake nalika mbukak lan nutup katup kupu-kupu listrik. Produk kasebut bisa digunakake minangka katup mandeg lan ngatur katup sistem pipa. Kanthi mbukak lan nutup piranti kanthi manual, yen pasokan listrik mati, bisa digunakake kanthi manual tanpa kena pengaruh ing aplikasi.

Prinsip kerja katup kupu-kupu listrik

Catu daya sing digunakake biasane kalebu: AC220V, AC380V, lsp. Sinyal input: 4 ~ 20mA, 0 ~ 10V lan sinyal arus liyane sing ringkih. Sawise aktuator listrik lan batang katup sing bisa disetel banjur disambungake lan debug; Gunakake energi listrik minangka tenaga penggerak kanggo nyopir pelat katup kupu kanggo rotasi parsial 0 ~ 90 °. Nampa sinyal 4 ~ 20mA saka sistem kontrol otomatis industri kanggo ngontrol derajat switching katup kanthi akurat, supaya entuk regulasi lan kontrol paramèter panjaluk sing beda kayata aliran, suhu lan tekanan.

图片 1

Karakteristik katup bal las

1. Struktur awak katup dipasang kanthi integral tanpa bocor eksternal.

2. Kursi katup kalebu ring segel PTFE lan spring, sing nduweni adaptasi sing kuat kanggo tekanan lan perubahan suhu lan ora bakal ngasilake bocor sajrone panggunaan.

3. Struktur anti bocor batang katup kasusun saka siji gasket penyegelan diri PTFE lan siji cincin O ing sisih ngisor batang katup, rong cincin O lan rong gas PTFE supaya ora ana bocor.

4. Bahan awak katup padha karo pipa, lan ora bakal ana stres, ekstrusi lan deformasi sing ora rata amarga gempa bumi lan kendaraan sing liwat lemah.

5. Awak katup iku entheng lan gampang anget.

6. Katup bola sing dikubur langsung bisa langsung dikubur ing njero lemah tanpa nggawe sumur katup gedhe. Mung sumur cethek cilik sing kudu dilebokake ing lemah, sing ngirit biaya konstruksi lan wektu rekayasa.

7. Dawane awak katup lan dhuwure batang katup bisa diatur miturut kebutuhan konstruksi lan desain pipa.

8. Akurasi mesin bal sing tepat banget, operasine entheng, lan ora ana gangguan sing ala.

10. Ana rong mode sambungan: welding lan flange.

11. Mode operasi: gagang, gir (vertikal / horisontal)

12. Ing kahanan operasi normal lan katup, wektu garansi 20 taun.

katup bal las

Struktur katup bal sing dipasang

1. Katup nganggo pipa baja seamless baja karbon ditekan katup bal gandheng integral.

2. Batang katup digawe saka stainless steel AISI303 lan awak katup digawe saka stainless steel AISI304. Iki digawe kanthi ngrampungake grinding lan nduweni kinerja panyegelan lan resistensi korosi sing apik banget.

3. Panyegelan nganggo PTFE sing diteguli karbon cincin penyegelan elastis, lan tekanan negatif ana ing permukaan bola, saengga panyegelan kasebut duwe kaluwihane bocor nol lan umur kerja dawa.

4. Mode koneksi katup: welding, thread, flange, lsp. Kanggo pangguna sing bisa dipilih. Mode transmisi: struktur penanganan, turbin, pneumatik, listrik lan transmisi liyane diadopsi, lan saklar kasebut fleksibel lan entheng.

5. Katup duwe kaluwihan struktur kompak, bobot entheng, isolasi termal sing gampang lan gampang dipasang. Katup iki umume dipasang kanthi horisontal.

6. Katup bal gandheng terpadu dikembangake kanthi nyerep teknologi asing lan gabung karo kahanan nyata ing China. Pabrik kasebut digawe ing China tinimbang diimpor kanggo ngisi kesenjangan domestik. Iki digunakake akeh ing lapangan pipa jarak adoh kayata gas alam, minyak bumi, pemanas, industri kimia lan jaringan pipa tenaga panas.

2Gambar situs (1)

3

Gambar situs (2)

"Telung pasokan lan siji industri" kondusif kanggo nyuda beban perusahaan milik negara lan fokus ing pangembangan bisnis utama. Iki uga kondusif kanggo integrasi sumber daya, transformasi lan upgrade infrastruktur lan luwih ningkatake lingkungan urip para karyawan. LIKE katup mesthi manut filosofi perusahaan "integritas, inovasi, kerja sama lan win-win", wujud karo kualitas produk lan kepuasan pelanggan, lan ngungkuli gegayuhan lan pembangunan berkelanjutan.


Post time: Jan-13-2022

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
Ngobrol Online WhatsApp!