Përqendrohuni në projektin e ngrohjes si Huozhou

Qendra e ngrohjes Shanxi Huozhou Huozhou "tre furnizime dhe një industri" projekti i mirëmbajtjes së ngrohjes, Like valve mori pjesë në transformimin e projektit në qershor 2020, në të cilin "tre furnizime dhe një industri" i referohet furnizimit me ujë, furnizimit me energji elektrike, ngrohjes dhe menaxhimit të pronës në fusha familjare e punonjësve të ndërmarrjeve shtetërore (përfshirë ndërmarrjet qendrore dhe ndërmarrjet shtetërore lokale). Ndarja dhe dorëzimi i "Tre furnizimeve dhe një industrie" i referohet një pune menaxhimi me politikë dhe profesionalizëm të fortë, mbulim të gjerë dhe funksionim jashtëzakonisht kompleks në të cilin ndërmarrjet shtetërore (përfshirë ndërmarrjet dhe institutet kërkimore shkencore) ndajnë menaxhimin e pronës së ujit, energjisë elektrike dhe ngrohjes funksionon në fushën e familjes nga ndërmarrjet shtetërore dhe i transferon ato në njësitë profesionale shoqërore për menaxhim.

Ashtu si valvulat e projektit të ngrohjes Huozhou kryesisht furnizojnë valvula fluturash ,valvola elektrike dhe valvola topi të salduara.

图片 1Furnizimi me foto (1)

Metoda e lidhjes së valvulës elektrike të fluturës

Kryesisht: lloji i fllanxhës dhe lloji i meshës; Situata e vulosjes së valvulës elektrike të fluturës përfshin kryesisht vulën e gomës dhe vulën metalike. Drita e sinjalit të energjisë shfaqet gjatë hapjes dhe mbylljes së valvulës elektrike të fluturës. Produkti mund të përdoret si valvul ndalues ​​dhe valvul rregullues i sistemit të tubacionit. Me pajisjen hapëse dhe mbyllëse manuale, pasi të jetë ndërprerë furnizimi me energji, mund të përdoret me dorë pa ndikuar në aplikim.

Parimi i funksionimit të valvulës elektrike të fluturës

Furnizimi me energji elektrike i punës zakonisht përfshin: AC220V, AC380V, etj. Sinjal hyrës: 4 ~ 20mA, 0 ~ 10V dhe sinjale të tjera të dobëta të rrymës. Pasi aktivizuesi elektrik i rregullueshëm dhe shufra e valvulave të lidhen dhe të korrigjohen; Përdorni energjinë elektrike si forcë lëvizëse për të drejtuar pllakën e valvulës flutur për rrotullim të pjesshëm të kundërt 0 ~ 90 °. Merrni sinjalin 4 ~ 20mA nga sistemi i kontrollit të automatizimit industrial për të kontrolluar me saktësi shkallën e ndërrimit të valvulave, në mënyrë që të arrini rregullimin dhe kontrollin e parametrave të ndryshëm të kërkesës siç janë rrjedha, temperatura dhe presioni.

图片 1

Karakteristikat teknike të salduar të topit

1. Struktura e trupit të valvulës është ngjitur në mënyrë integrale pa rrjedhje të jashtme.

2. Selia e valvulës është e përbërë nga unaza nënshkruese PTFE dhe pranvera, e cila ka përshtatshmëri të fortë ndaj ndryshimeve të presionit dhe temperaturës dhe nuk do të prodhojë ndonjë rrjedhje brenda fushës së përdorimit.

3. Struktura kundër rrjedhjes së kërcellit të valvulës përbëhet nga një copë litari vetë-nënshkruese PTFE dhe një unazë O në pjesën e poshtme të rrjedhës së valvulës, dy unaza O dhe dy guarnicione PTFE për të siguruar asnjë rrjedhje.

4. Materiali i trupit të valvulave është i njëjtë me atë të tubacionit, dhe nuk do të ketë stres të pabarabartë, nxjerrje dhe deformim për shkak të tërmetit dhe automjeteve që kalojnë nëpër tokë.

5. Trupi i valvulës është i lehtë dhe i lehtë për tu mbajtur ngrohtë.

6. Valvula e topit të varrosur drejtpërdrejt mund të varroset drejtpërdrejt nën tokë pa ndërtuar një pus të madh valvulash. Vetëm një pus i vogël i cekët duhet të vendoset në tokë, gjë që kursen shumë koston e ndërtimit dhe kohën e inxhinierisë.

7. Gjatësia e trupit të valvulës dhe lartësia e rrjedhës së valvulës mund të rregullohen sipas kërkesave të ndërtimit dhe projektimit të tubacionit.

8. Saktësia e përpunimit të sferës është shumë e saktë, funksionimi është i lehtë dhe nuk ka ndërhyrje negative.

10. Ekzistojnë dy mënyra lidhëse: saldimi dhe fllanxha.

11. Mënyra e funksionimit: dorezë, ingranazh (vertikal / horizontal)

12. Në kushtet e funksionimit normal dhe përdorimit të valvulës, periudha e garancisë është 20 vjet.

salduar të topit

Struktura e valvulës së salduar të topit

1. Valvula miraton një tub çeliku të çelikut të pandërprerë të shtypur valvulën e salduar të integruar të topit.

2. Rrjedha e valvulës është bërë prej çeliku inox AISI303 dhe trupi i valvulës është bërë prej çeliku inox AISI304. Isshtë bërë duke përfunduar bluarjen dhe ka performancë të shkëlqyeshme të vulosjes dhe rezistencë ndaj korrozionit.

3. Vulosja miraton unazë vulosëse elastike të prirur me PTFE të përforcuar me karbon, dhe presioni negativ është në sipërfaqen sferike, kështu që vulosja ka përparësitë e rrjedhjes zero dhe jetëgjatësisë së gjatë.

4. Mënyra e lidhjes së valvulës: saldim, fije, fllanxhë, etj për përdoruesit të zgjedhin. Mënyra e transmetimit: doreza, turbina, strukturat pneumatike, elektrike dhe të tjera të transmetimit janë miratuar, dhe çelësi është fleksibël dhe i lehtë.

5. Valvula ka avantazhet e strukturës kompakte, peshës së lehtë, izolimit të lehtë termik dhe instalimit të lehtë. Kjo valvulë është instaluar në përgjithësi horizontalisht.

6. Valvula e integruar e salduar e topit është zhvilluar duke thithur teknologjinë e huaj dhe duke u kombinuar me situatën aktuale në Kinë. Isshtë bërë në Kinë në vend që të importohet për të mbushur boshllëkun e brendshëm. Përdoret gjerësisht në fushat e tubacioneve në distanca të gjata si gazi natyror, nafta, ngrohja, industria kimike dhe rrjeti i tubacioneve të energjisë termike.

图片 2Fotografia e faqes (1)

3

Fotografia e faqes (2)

"Tre furnizime dhe një industri" është e favorshme për të zvogëluar barrën e ndërmarrjeve shtetërore dhe duke u fokusuar në zhvillimin e bizneseve kryesore. Alsoshtë gjithashtu e favorshme për integrimin e burimeve, transformimin dhe përmirësimin e infrastrukturës dhe përmirësimin e mëtejshëm të mjedisit të jetesës së punonjësve. Valvula LIKE i përmbahet gjithmonë filozofisë së ndërmarrjes për "integritetin, inovacionin, bashkëpunimin dhe fitimin e favorshëm", formon veten me cilësinë e produktit dhe kënaqësinë e klientit dhe e tejkalon veten me ndjekje të pandërprerë dhe zhvillim të qëndrueshëm.


Koha e postimit: Jan-13-2022

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne
WhatsApp Bisedë Online!