ЗА НАС

LIKE VALVE е одлична компанија за производство на вентили која се наоѓа во Тијанџин - најдинамичната економија во северна Кина.Имаме независен центар за истражување и развој, напредна технологија на производство и строга процедура за инспекција.Со такви силни системи, „Like Valve“ гарантира дека секој производ што го снабдуваме е со висок квалитет и перформанси.Длабоко се надеваме дека можеме да создадеме вредности за вас…

Сертификат

Безбедно и заштедете, Лајк ќе ви помогне

Вести

Добредојдовте во нашата компанија

Избор на тип на тело на регулационен вентил за избор на регулирачки вентил

Избор на тип на тело на регулационен вентил за избор на регулирачки вентил Постојат многу видови на тело за регулирање, најчесто се користат директно едно седиште, директно двојно седиште, агол, дијафрагма, мал проток, тринасочна, ексцентрична ротација, пеперутка, тип на ракав, сферични и така натаму.Во конкретната ...

Избор на тип на тело на регулационен вентил за избор на регулирачки вентил Постојат многу видови на тело за регулирање, најчесто се користат директно едно седиште, директно двојно седиште, агол, дијафрагма, мал проток, тринасочна, ексцентрична ротација, пеперутка, тип на ракав, сферични и така натаму.Во конкретната ...

Контролорот ве учи лесно да се справите со истекувањето на регулациониот вентил во единицата за рафинирање на маслото Апстракт: Изборот на регулациски вентил е многу прецизна работа, не само за да имате солидно професионално теоретско знаење, туку и да имате богато практично искуство.Добар избор...

Прирачник за упатство за вентили Пневматски нож вентил за портата за нож Инсталација и употреба Рачни вентили Свртете го рачното тркало за да го направите стеблото да се крева и паѓа, со што ќе го поттикнете движењето на портата нагоре и надолу и ќе го затворите вентилот.Ротирајте во насока на стрелките на часовникот во правец на дожд, портата д-р...

Изведба на проектот

25 години искусен сервис

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја
WhatsApp онлајн разговор!