Nyeuseup Cylindrical Flange Otomatis Gancang Klep knalpot

Katerangan pondok:

Modél utilitas cocog pikeun pipa tina médium kerja, pikeun ningkatkeun efisiensi alat-alat cai conveying sareng ngajagi pipa tina deformasi sareng beubeulahan, sareng mangrupikeun alat anu diperyogikeun pikeun pipa.Gancang knalpot (nyeuseup) klep hawa dipaké pikeun pangiriman tekanan tina pipa cai dina hawa jeung knalpot.


Rincian produk

OEM / ODM Service

Tag produk

版头_01

单口排气阀

Fitur

1.Can ngaleungitkeun gas dina pipa, ngurangan lalawanan, ngahemat énergi.

2.When pipa tekanan négatip, produk nu bisa gancang tur otomatis inhale pikeun nyegah beubeulahan pipa.

3.Floating bal stainless steel, hirup layanan panjang, aman tur dipercaya.

data teknis

Tekanan nominal PN(MPa). 1.0 1.6
(MPa)Uji kakuatan 1.5 2.4
(MPa)Tes maling 1.1 1.76
Suhu gawé -10 ℃ ~ 120 ℃
Medium anu cocog Cai, minyak, jsb.

Bahan bagian utama

Ngaran bagian Bahan
Awak, bonténg Beusi tuang, baja tuang
korsi klep NBR, EPDM, FPM
Batang Beusi sténless

Diménsi utama sareng beurat

DN(mm) H D0 D D1 n-ød kg
1.0 1.6 1.0 1.6 1.0 1.6
25 240 185 165 165 125 125 4-19 4-19 85
50 250 210 185 185 145 145 4-19 4-19 125
80 335 250 200 200 160 160 8-19 8-19 160
100 335 250 220 220 180 180 8-19 8-19 180
150 435 320 285 285 240 240 8-23 8-23 240
200 475 380 340 340 295 295 8-23 12-12 295
产品展示--第二版_02
产品展示--第二版_03
产品展示--第二版_04
莱科-详情2_07
莱科-详情2_09-修改
莱科-详情2_10
莱科-详情2_11
莱科-详情2_12

Sertipikat kualifikasi

API
OHSAS 18001 英文
OHSAS 18001 英文
OHSAS 18001 英文

Pameran

Klep kami nampi seueur perhatian dina acara Dubai.

IMG_20191021_100209
IMG_20191021_140404
IMG_20191021_123204

Pabrik

20180802115429
DSC_0935
DSC_0934

  • saméméhna:
  • Teras:

  • prosés OEM   OEM

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Chat Online WhatsApp!