dioperasikeun diri ngalir tekanan klep

Pondok Description:

klep kontrol tekanan aliran timer dioperasikeun, mangrupakeun jenis timer dikawasa ku sedeng tekanan sorangan jeung ngajaga aliran konstan ngaliwatan sistem kontrol klep, merenah tur mibanda indikator aliran, kontrol, kontrol aliran cocog pikeun pemanasan sarta hawa pikeun pemanasan sarta non corrosive lianna. sedeng. Sateuacan ngajalankeun panyesuaian non-waktos, anjeun tiasa ngadamel sistem sacara otomatis aliran konstan tina setélan anu diperyogikeun.


jéntré produk

Tags produk

产品部分-PSD

自力式流量控制阀

data teknis 

PN (MPa) tekanan nominal 1.6
(MPa)Uji kakuatan  2.4
(MPa) Uji segel 1.76
℃ Suhu gawé 0 ~ 100 ℃
mediums cocok cai
rentang kontrol tekanan diferensial 10~30KPa

Bahan tina bagian utama

ngaran bagian material
Awak, bonet Beusi tuang, baja tuang
gagang Beusi sténless
diafragma NBR
disc klep baja tuang

Diménsi utama sareng beurat

DN (mm) L H (m³/h) Aliran (kg) Beurat
Constant pressuredifferential type Adjustable differentialpressure type
15 110 95 145 0.2-1 0.6
20 110 110 150 0.3-1.5 0.6
25 115 130 165 0.5-2 0.7
32 130 140 190 1-4 4
40 200 190 340 1.5-6 11
50 215 205 355 2-8 12
65 230 240 390 3-12 15
80 275 300 500 5-20 27
100 290 350 550 10-30 30
125 310 380 580 15-45 40
150 350 410 410 30-75 63
200 430 480 480 40-180 104
250 520 - - 100-300 189
300 630 - - 150-1500 218
350 670 - - 200-700 265
莱科-详情2_07
莱科-详情2_09-修改
莱科-详情2_10
莱科-详情2_11
莱科-详情2_12

Sertipikat kualifikasi

API
OHSAS 18001 英文
ISO 14001 英文
ISO9001 英文

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    WhatsApp Online Chat!